Мариво в туман

Танцює мариво
В закритому вікні
І таєною вкриті зорі
Цвіт калини у росі
Іграє вітром тихо море
Цимбали грають
В бистрині бандура
У тумані сива де в
Димці у задумі
Поченань в вісні
Красива пава там
Вродлива де стрімко
Розвиваються віки
Культура в надбані
В мовчані забута
Музика в печалі
Лиш плине час
Не мов ріка
В тумані


Рецензии