Надеюсь

Сподіваюся

Сподіваюся – ти щасливий,
Бо інакше, навіщо все це:
Щодня навпіл ділити серце,
Рятувати його від зливи.

Сподіваюся – ти в безпеці,
Твою душу ніхто не ранить.
Я б хотіла «коротку» пам’ять
І можливо, броню для серця.

Сподіваюся – ти почутий,
Що з тобою є поруч друзі.
Я позбулася всіх ілюзій
Аби тільки тебе забути.

Сподіваюся – все, як треба,
Поодинці, але складеться:
Моє порване сумом серце
І твоє, все з уламків, небо.


Рецензии