Куп дон любов

В оракулах арканах мрій
В любові купідон незрілий
Чужі слова немов сльоза
Мечем рубає стріли
У мариві і спогадах одне
Де проміжок століть в мовчані
І тихим вітром тихо йде
У мрій в любові тихому чикані
Лиш золотом розкинулись кити
Далекі сни в виликому прощані


Рецензии