Це брехня

Це брехня, що поразка - це вирок назавжди,
Що надія вмирає від частих невдач.
Кожен досвід і біль на життя нанизавши,
Покрокуємо далі, залишивши плач.
Це брехня, що поволі кінчаються сили,
Що помилки і втрати виснажують вщент.
Є любов та краса, голубі небосхили,
Неповторний життя твого кожен момент.
Це брехня, що нічого не можна змінити
І, що в полі не воїн, якщо ти один.
Коли вже народилися, мусимо жити,
Не втрачаючи марно безцінних хвилин.


Рецензии