Несу тобi дарунок...

†*********************
Несу тобі дарунок, моя мамо,
Квіти, овіяні вітрами,
Оспівані поетами ночами,
Напоєні цілющими дощами.

Самобутні, вишукані сАмі,
Даровані степами і ланами,
Як ти їх любила, моя мамо,
Квіти, ніжні польові, духмяні.

Заколисана пташиними піснями,
Ти любила вишивати, моя мамо,
Мальви і волошки з солов'ями...
Іноді вмивала їх сльозами.

Як же я сумую, моя мамо!
Чи ти чуєш? Ось букетики духмяні,
Улюблені в'юнки та гілочки тим'яну...
Тепер і я кроплю їх гіркими сльозами.

До роковин  рідної матусі...


Рецензии
Ти любила вишивати, моя мамо,
Мальви і волошки з солов'ями...
Іноді вмивала їх сльозами.

Миклош Форма   30.05.2020 19:15     Заявить о нарушении
Дякую, що завiтали..Зичу натхнення.

Зинаида Комарова   01.06.2020 14:03   Заявить о нарушении
На это произведение написано 9 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.