ВIтер

Вітер гортає сторінки у книзі
Книжка – дарунок. То книжка про каву
Точить відлига доріжки у кризі
Сонце в обличчя кидає яскраво
Краплі надії - сиропу мигдалю
Тонкими гілками пальців медових
Пошепки – зблизька а криком – з віддаллю
хворою блідістю щік паперових
очі прозорість безодні ховають
одяг як втомлений птах – на підлозі
спогадів ковдру щури доїдають
крихітко, не обертайся на розі!


Рецензии