П сня

Прикордонні війська

Прикордонника доля – бурхлива ріка,
Неспокійна, як ночі весінні.
Прикордонника пісня лунає дзвінка
І летить по усій Україні.
Прикордонника серце – то наші серця,
Наші мрії про волю бездонні.
Віддавати тепло і любов до кінця –
Так можливо лише на кордоні.

Приспів:

І душу від стужі зігріє,
І сили придасть у дозорі
Червона троянда надії,
Зоря Батьківщини прозора.
Всі будні складні і суворі,
Та небо безмежне радіє,
Коли посміхається долі
Червона троянда надії.

Україно, ти сила цілюща струмка.
Ти, як море, як степ – неозора.
Тільки ти прикажи – прикордонні війська
І  життя віддадуть у дозорі.
Прикордонника серце – то наші серця,
Наші мрії про волю бездонні.
Віддавати тепло і любов до кінця –
Так можливо лише на кордоні.

Приспів:


Рецензии
Умничка! Отличная песня о пограничниках. Я так понимаю, что это был заказ. Кто писал музыку?

Любовь Заморская   16.02.2017 20:05     Заявить о нарушении
Да, к сожалению. А музыка Натальи Рувинской. Вот такая история. Спасибо тебе.

Александр Ткач 3   16.02.2017 20:09   Заявить о нарушении