i посмiхаЙEшся
Хай жаль і відчай переповнять душу
А потім
лиш один смертельний видих
і ось
стоїш серед руїн і бруду
з малесенькою квіткою в руці
Каміння час збирать
косити трави
і дякувати долі за плоди
стоїш один серед руїн і бруду
святий і голий
як сама земля
і посміхаєшся
Свидетельство о публикации №115100604122