Сталевi троянди

СТАЛЕВІ ТРОЯНДИ

Де рвуться снаряди, де «Гради» ревуть,
Чотири сталеві троянди  ростуть.
На кованих стеблах — бутони важкі,
Розкрили до сонця свої пелюстки.

Сталеві троянди, холодна краса.
Стікає на землю кривава роса.
Вони тихо плачуть за тими хто вщерть,
Напився журби та зустрів свою смерть.

Іде на землі братовбивча війна,
Стоїть між братами висока стіна,
Безкрайня ненависть вирує в серцях
І небо блакитне закрив чорний птах.

Отямся! Прозрій, український солдат!
При владі кривавий сидить супостат!
Йому невідомі ні честь, ні любов,
У келиху змія плескається кров.

Тобі віддає він злочинний наказ,
А ти, легковажно ідеш на Донбас.
Бездумно стріляєш, руйнуєш міста.
Де пісня лунала - там сліз гіркота...

Підводься! Вставай! Супостата жени!
І зброю свою проти зла розверни!
Хай влада триклята загине у млі!
І будуть троянди цвісти на землі!

СОЛОМІЯ ГАЛИЦЬКА
(вересень 2015)


Рецензии
Спасибо Вам, Соломия! Донбасс- моя Родина. Расплакалась, читая ваши слова... Спасибо, что Вы есть, что открываете глаза затуманенным ложью!

Надежда Антонова-Маковик   26.10.2016 08:48     Заявить о нарушении
Спасибо большое) Сама порой плачу, когда пишу.

Соломия Галицкая   26.10.2016 09:16   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.