В дчуй мене

Відчуй мене, любий, душою відчуй.
Благаю, бо час вже прийшов.
За недосяжним ти більш не полюй,
Аж надто далеко зайшов.
Покажу тобі різнобарвні світи,
Красу всього цього життя.
І вже не захочеш ти звідси піти,
Сам відкриєш секрети буття.
Своєю любов'ю тебе огорну,
Зелені засвітяться очі.
Я зоряне небо тобі розгорну, 
Щоб пізнав мої яснії ночі.


Рецензии