Без соловейка не цвiте калина

Без соловейка не цвіте калина,
не зеленіє без весни земля.
Без батька не збирається родина,
без пісні мами не засне маля.

Без крил у небо не майне пташина,
без хмари дощик рясний не впаде.
Не дасть нам плоду без бджоли шипшина,
без ранку сонце знову не зійде.

Знай, без любові не розквітнуть квіти,
як без води не задзвенить струмок.
Без миру в хаті не зростають діти,
не дасть нам хліба жоден колосок.

Як без душі прожити у цім світі
і віру в краще нам не загубить.
Не зупинив би нас зустрічний вітер,
життя вирує, як єдина мить.


Рецензии
Здравствуйте Люба.А мои внуки засыпали под мои песни,я их укачивал и потихоньку
пел.С улыбкой А.Р.

Абдульмахмуд Рахимов   30.08.2015 13:09     Заявить о нарушении
Спасибо за отклик!
Дедушка не только пишет стихи, еще и колыбельные внукам поет. Браво!!!
С улыбкой, Люба.

Любовь Постникова   13.09.2015 20:10   Заявить о нарушении