Украинцам...

"Правий сектор" - ганьба України.
Самі бачите свої рани.
Мало вам Донбасу - отримали Львівщину
У Мукачеві з російськими б'єтеся? Ні! З фашистами!

Вам слов'янське братерство - порожнє слово?
Пиндосам заморським будуєте дорогу?
Схаменіться, брати, поки не пізно!
Адже У нас з вами одна Отчизна!


Рецензии