Живи! Та iншим жити дай!

Опубліковано на сторінці "Остановим войну" http://www.stihi.ru/2015/07/05/5416

Життя. То спека, то юга…
Колись підем за небокрай…
Чуття, як електродуга:
Живи! Та іншим жити дай!

Журба: страждає ріднокрай,
Зчорнів од воронових зграй...
Сурмач, закличную заграй!
Живи! Та іншим жити дай.

Бої. Хто – правий, а хто – ні
Ураз пояснень не чекай.
Що є жахливіше війни?!
Живи! Та іншим жити дай!

Часи сумління і прощань.
Зоря душевна, поспішай,
Зійди крізь безліч коливань!
Живи! Та іншим жити дай.

Прости! Н а с, Господи, прости!
Не всіх чекає жданий рай…
Спасти! Безвинний світ спасти!
Живи!.. Та іншим жити дай!

01.07.2015


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.