Осiнi квiти

Осінні квіти на моїм вікні...
Накритий стіл і пляшка алкоголю,
Ти знову увірвався в мої сни,
І серце захлинулося від болю.

Одна в кімнаті з келихом вина...
І думаю: навіщо далі жити?
Тебе немає, в тім моя вина,
Чи зможу я тепер чомусь радіти?

Тебе нема. Мені немилий світ.
Тебе нема, ти в просторах ефіру.
Дивлюсь на квіти - облітає цвіт...
Тебе нема, а я іще не вірю.

Дивлюся на осінній я пейзаж:
Уже в саду останні гинуть квіти.
Колись, наївна, думата, що нас
Ніщо в житті не зможе розлучити.

Дивлюся на осінній я пейзаж...


Рецензии
Понравилось, можно перевести на русский, если ВЫ НЕ ВОЗРАЖАЕТЕ!?

Валентина Ментуз   08.08.2018 17:54     Заявить о нарушении
Здравствуйте, спасибо.Да, будет интересно.

Алла Струк   02.09.2018 23:55   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.