Кохаю!!!

  Любыть!!!

На двори щэ нэ розцвитало
Мовчалы щэ тэтэрева…
Лыш мовчкы зиронькы ховалысь,
Росой умылася трава…
Та продовжается кохання,
Хотя край нэба вжэ горыть…
Всплывае знову запытання:
Любыть мэни, чы нэ любыть?
                Любыть!!!!

 Кохаю!!!

На дворі ще не розцвітало
Мовчали ще тетерева…
Лиш мовчки зіроньки ховались,
Росою вмилася трава…
Та продовжилось кохання
Хотя край неба вже горить…
Спливає знову запитання
Любить мені, чи не любить?
                Любить!!!


Рецензии
Замечательно, Виктор!

Жюр22   09.08.2020 06:31     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.