Калыханка

Спі, маё дзіцятка, сонейка спіць.
Месяц калыша зоркі ў калысцы.
Спі, дзіцятка мой.

Спі, маё дзіцятка, дзеткі ўсе спяць.
Мішка ў бярлозе, вавёрка ў дупле.
Спі, дзіцятка мой.

Спі, маё дзіцятка, шэранькі воўк
Спіць, даглядаючы шэрых ваўчат.
Спі, дзіцятка мой.

Заўтра зноў будзе сонца праменьчык,
Добрая казка, цуда каменьчык.
Спі, дзіцятка мой.


Рецензии
Спи спокойно, Юра...
Судьба спела тебе колыбельную.

Вечная Память.

Татьяна Голева-Мурычина   07.05.2024 09:19     Заявить о нарушении