Психологiя щирого свiдомого украiнця

ПСИХОЛОГІЯ ЩИРОГО СВІДОМОГО УКРАЇНЦЯ

Українець я свідомий!
Мій кулак твердий, як сталь!
Усвідомив я чудово!
Хто не скаче – той москаль!

«Москаляку на гілляку!»,
- Як скажений я кричу!
Не перемогти козака!
Я по вулиці  скачу!

Смерть усім сепаратистам!
А Бандері слава!
Від москаля-терориста,
Захищу Державу!

Я за неньку Україну,
Загризу зубами!
Бо свідома я людина!
Правда є за нами!

Раптом в двері подзвонили.
Запитав тихенько: «Хто?».
За дверима відповіли:
«Це повістка на АТО!».

????!!!!????!!!!????!!!!????!!!!
……………………………………………..

Ой! Спасите! Помогите,
Тётушка с Самары!
От войны уберегите,
Сняться мне кошмары!

Поскорее приюти,
Бабушка с Тамбова!
Смысла на АТО идти
Нету никакого!

Я Россию полюбил,
Искренне душою!
А Бандеру позабыл,
Нашего героя!

Мы и вы, всем надо знать,
Братские народы!
Не хочу я погибать
За того урода!

СОЛОМІЯ ГАЛИЦЬКА
(серпень 2014)


Рецензии