Э. Дикинсон. 1322. Нить от Бездны вас не спасёт

1322

Нить от Бездны вас не спасёт
Верёвка прочней –
Хотя вряд ли будет ваш Сувенир
Смотреться на ней –

Но поверьте – каждый ваш шаг – в Надир –
Остановка – на Дне –
Так что – Верёвку вам – или Нить?
Мы сойдёмся в цене –

(с английского)


Emily Dickinson

1322

Floss won't save you from an Abyss
But a Rope will –
Notwithstanding a Rope for a Souvenir
Is not beautiful –

But I tell you every step is a Trough –
And every stop a Well –
Now will you have the Rope or the Floss?
Prices reasonable –


Рецензии