Як жид свиню продавав

На майдані. там де мати,
поросяку волохату жид свідомо продавав.
Зліз на волову підводу,
біля скупчення народу, свою  хрю рекламував.

«Найвельможніша громадо!
Я кажу вам  - буду ж гадом, якщо це звиняйте, хряк.
Подивіться на скотину,
наче рідную дитину, я її лелеїв як.

А яка вона охайна!
В господарстві дуже файна і слухняна, і вумна.
Робить чорну всю роботу, та готова і гидоту
їсти з ранку до темна.

Також може із десяток,
шоколадних поросяток, народити в переймах.
Забирайте хоч на сало,
бо вага така немала, не стоїть вже на ногах.»

А майдан давай гудіти, пики помаленьку бити
один одному впусту.
Ліві швидко відступили, праві ж сало обронили,
було чутно за версту. 

Повисовувались кати, закортіло відрубати
по великому шматку .
Все цілком готові брати  англомовні демократи,
з бабуїном на цепку.

Що казати доки, спори та всілякі уговори,
 той скотина дуба дав.
Та одно радіє трохи, не досталося ні крохи,
її клятим москалям.


Рецензии