Да Дня беларускага письменства

Вітаю са святам!
Жывіце багата!
Вучытеся добра
Хлапчукі і дзяўчаты!

Каб песні спявалі,
Ля рэчкі гулялі,
Каб снедалі добра
І ведалі многа!

Каб восень з ласкай
Вас сустракала.
І каб жыццё казку
Прапанавала!


Рецензии
Поздравляю Вас!

Вадим Константинов 2   06.09.2014 18:00     Заявить о нарушении
спасибо)

Сеня Трофимчук   06.09.2014 23:14   Заявить о нарушении