Реве та стогне Днiпр широкий...

Рецензия на «УКРЫ 2014-2017» (Евгений Глебов-Крылов) http://www.stihi.ru/2014/06/29/4772


«Реве та стогне Дніпр широкий
Сердито вітер завива…»
На нивах стало одиноко
Росте та жалить кропива…
Не чути пісні України
Лиш дим та гар, й розриви бомб
Нема там братства і понині
Одні руїни катакомб.
Там, знов чиїсь ридають діти,
Яких спіткав великий страх
Так де ж Шевченка заповіти
Що нас з’єднають у віках.
Щоб знов в одній сім’ї великій
Тебе я братом зміг назвати…
Реве Дніпро несамовито
Та тихо плаче Волга-мати…


Рецензии
Всё правильно написали. Но пройдёт и это. И снова братья соберутся за одним столом.

Елисей Липатов   11.05.2023 08:31     Заявить о нарушении
Спасибо, Елисей!
С уважением,

Сенько Виктор Васильевич   11.05.2023 17:28   Заявить о нарушении
На это произведение написано 104 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.