Серце бринить, лине...

То  не моїм голосом
звучали слова розлуки,
і неземним холодом
страх обпікає руки.
І не злетіли, знічились,
ще непожовклі мрії,
тільки думки заквітчались,
їх іще щось гріє.
Тільки вуста зімкнені,
мушлі таять перлини.
Очі горять зірками,
і серце бринить, лине.

14.07.2013


Рецензии