***

Різні люди ходять під сонцем,
З них для мене найкраща ти
Сердце сяє золотим червонцем,
Погляд відкриває таємні світи...

Нехай почує янгол-охоронець твій
Мою молитву сердечну й ширу!
Торкнеться спокій стомлених вій,
Принесе тобі злагоди й миру

І нехай тікають геть хвороби
Хай віра, як мати тебе сповіває.
Хай у лютої ненависті сугроби
Ніколи більше життя не штовхає

Нехай близькі та друзі дарують любов
І ти їм у відповідь теж даруй
Крила розправ, позбувшись оков
І в світле майбутнє стежку будуй

Як почуєш мене - посміхнись
Я хочу бачити щасливою тебе
Якщо ти в скруті - поклич, озернись
Миттєво допомога від мене прийде

Мені однаково, що скажуть люди,
Ти в моїм серці під знаком любові
Я мрію, що це взаємним буде,
У цьому зізнаюсь на будь-якій мові!


Рецензии