Роздуми з Майдану

Пишаюсь вами, любі українці,
мої брати і сестри ясночолі,
за вашу мужність в боротьбі за волю,
проти свавілля шахраїв-злочинців.

За вашу гідність в прагненні свободи,
за щирість почуттів та вірність слову;
за той камінчик , що вклалИ в основу
фундамента майбутнього  в негоду.

Хай ця зима для нас розквітне раєм,
Бо ми єдині! Чия хата з краю?
Та не моя, не ваша… це я знаю!
Бо тільки разом ми свавілля подолаєм!

Пишаюсь вами, наче наречена
коханим хлопцем, віддано та щиро;
як мати дітьми. Ми так прагнем миру,
свободи й волі! Підійміть знамена!

І заспіваймо разом «Ще не вмерла….»
Адже живі ми!  І ми маєм жити!
Поки нам світить сонце, пахнуть квіти
І хмари розпорощує Говерла….

09 грудня 2013


Рецензии
На это произведение написано 10 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.