Там де ти, там де я, там де ми...

Там де ти,
Там де я,
Там де ми
Не буває ніколи зими.
Там куйовдить волосся твоє
Теплий вітер серпневий. Там є
Нескінченна дорога зі скла,
Що до тебе мене привела,
І знерушений ніжністю слів
Я від щастя ридав і німів.

Там де нас із тобою нема -
Там панує одвічна зима,
І сльоза кришталем крижаним
Застига на обличчі моїм.
Там знесилені зимні вуста
Мій цілунок шукав - не дістав.
В порожнечі розвіявся, де
Ані нас,
Ні мене,
Ні тебе.

2013


Рецензии