Перший сн1г

Перший сніг поетично
Білим килимом ліг.
Вкрив заковану річку,
Стрічки дальніх доріг.
Розпухнативсь на вітах
І в сріблясті міхи
Світ вгорнув він привітно,
Рівно впав на дахи.
Вечір очі розплющив-
В них мигтять ліхтарі.
В світлім, дивнім, блискучім
Мчать сніжинок рої.
М'яко нічка ступає
Тільки сліду - ніде.
До дитячого ліжка
Дивні казки веде.


Рецензии
Интересно)))) с ув. Стась( з повагою)

Станислав Зарудний   29.11.2013 22:36     Заявить о нарушении
Щиро дякую!

Евгения Давыдянец   30.11.2013 00:47   Заявить о нарушении