Your fascination and your charm - Твое обаяние...

Your fascination and your charm
Let bring you happiness and fun!
Let delectation, joy and pleasure
Be closest friends for you forever!

***

Твое обаяние и шарм
Пусть принесут тебе счастье и удачу!
Пусть радость, восторг и веселье
Будут твоими постоянными друзьями!


Рецензии