Одновiршiя

Ви депутат? Та ви ж свинюка, пане!

Москва, Москва!.. А звідкіля абреки?

Люблю Україну. Як жаль, не взаємно...

Коханий, ти здурів? Зніми бюстгальтер!

Ніхто мені мільйона не позичить...

Я так бажав зустріти Вас у ліжку...

Віддай мої ілюзії, потвора!

І знову Ви закохані не в мене...

Так, він бандит. Але які масштаби!..

Який він негр? Він афроукраїнець!

Я Всесвіт підкорив. Тепер збираю марки...

Ну нагрішив. Покаявся. Не буду...

Ви патріот? Так спробуйте не красти...

Садок вишневий коло хати, над Фудзіямою туман...

До церкви йду, святити партбілети!


Рецензии
Вже туман не тільки над Фудзіямою. Навіть не віриться, що так могла повернутись історія.

Александр Даниленко 4   27.07.2015 23:15     Заявить о нарушении
Змогла, на жаль...
Дякую за відгук!

З повагою,

Михаил Химченко   28.07.2015 17:19   Заявить о нарушении
На это произведение написано 6 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.