Земле моя, Земле

Земле моя, Земле!
Яка ти красива!
Чом на тобі, Земле,
Люди нещасливі?
Чом із тебе, Земле,
Роблять автомати!
Чом по тобі, Земле,
Брат іде на брата!
І зі злої волі
Ближніх убивають,
А на смертнім полі
Маки проростають...
Як в Тобі не стане,
Земле, супостата.
Будеш Ти щаслива,
станеш Ти багата!
А поки над полем
Кулі пролітають.
Б"ються там Герої,
Б"ються - не вмирають!


Рецензии
Земля под дулом автомата...
Как это страшно — брат на брата...

Наталия Кусова Лёгкий Бриз   10.10.2015 13:45     Заявить о нарушении