Побратимам

Україно, рідна земле,
Земле вічного розбрату
Чи не час вже, українці,
Ворожнечу подолати!

Під блакитним чистим небом
Золоте сплелось колосся!
Ріки і широкі степи,
Все від Бога нам далося!

Ми ж – сліпі, живучи в Раї,
Ворогуєм, як чужинці,
Кошових все обираєм…
Обніміться, українці!

08.02.13.


Рецензии