Солодко...

Так солодко чіплятись за минуле,
Яке завжди за нами тінню йде,
У декого воно сумне і не веселе,
А в декого щасливе і легке.
Так солодко почути шепіт листя,
І упіймати зором, сонця луч,
Така вона пухнаста і лілейна,
Щаслива згадка у дитинства путь.
Побілена хатинка коло кручі,
І ясний погляд снів у далечінь,
Який веде нас мов злота пір`їнка,
У темний світ прозорих відчуттів.


Рецензии