В життi завжди е мiсце серiалу...

В житті завжди є місце серіалу...
Буває, так закрутить - не збагнеш,
Чи так усе було, як бути мало,
Чи шляхом тим, що треба, далі йдеш...

Буває, так закрутить - хоч би сили
Не впасти і дивитися вперед.
Та знову сонце після злої зливи
Прогляне і зажуру забере.

Аби лишень не опускати руки
І не ховати очі від людей...
В житті завжди є місце для розлуки,
Що за собою зустріч приведе.


Рецензии
Вот, вот, Леночка, надо надеяться
на лучшее, на солнышко и новые встречи,
пусть так и случится в твоей судьбе!

Светлана Еркенова   30.01.2013 15:31     Заявить о нарушении
Спасибо, Света!

Елена Кичол   30.01.2013 21:40   Заявить о нарушении