МоI вiршi озимi

Мої  вірші озимі
Не вимагають злив:
Засію простір ними
Літературних  нив.



Зійдуть густим  зажином,
Та сніг укриє їх,
І ріст віршів  зупинить
Несміливих  моїх.



Та холоди минають,
Товстий розтане сніг:
О,чуєш?-- вже лунає
Віршів весняний  сміх.



Дивись,зазеленіли
І хутко в ріст пішли,
Хоч їх колись невміло
До купки  я звіршив!



Тепла і світла -- вдосталь !
То ж довго хай живуть,
І не втрачають ростом..
А люди ---
                хай  пожнуть..!

              7 грудня  1983 р.


Рецензии
Нехай живуть ваші вірші і приносять людям радість! Здоров'я міцного і радісних днів!

Вера Кухарук   26.01.2013 22:37     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.