Цвiт кохання

Моє кохання розквіта
немов пелюстки вишні.
Коли зливаються вуста
В тих поцілунках грішних.

Моє кохання розквіта,
Немов червона ружа.
Коли торкається рука
Твоїх долонь, мій друже.

Моє кохання розквіта,
Немов ромашка в полі.
Коли лечу легка-легка,
Як пташечка на волі.

Моє кохання розквіта
Немов нічні лілеї.
Коли пізнала почуття
Я пристрасті твоєї.


Рецензии
Так чуттєво і ніжно звучить цей вірш!
Надзвичайно лірично!

Августо Стих   14.03.2012 23:41     Заявить о нарушении
Спасибо за оценку)))

Суо Таминик   29.03.2012 15:08   Заявить о нарушении