***

                Нічна суїта               

                Втомився день, захотів спочити.
                Він вечір упросив себе замінити.
                Сонце невтомне на захід пішло,
                За обрій, в домівку,там спокій знайшло.
                Зіроньки яснії, мов дітки малі,
                У ніч погуляти захотіли самі.
                А місяць,їх батько,романтик нічний,
                Навести порядок рішився значний.
                Він всих успокоїв, все освітив,
                Сам одиноко на місті застив.
                И ось кругом стало, дрімотно і тихо,    
                Ніщо не розбудить ні радість,ні лихо.
                Коли всі спочили, сили прийшли
                Сонце и ранок новий день привели.
                А вечір і нічка, мов пара св"ята,
                Тихенько зібрались, і так звана була!
                # # #
                08.2007р.м.Біла Церква
                               
      
               


Рецензии