Гертруда Стайн. Я - роза...

Gertrude Stein - Jestem R;;a


Jestem R;;a mam niebieskie oczy
Jestem R;;a nie znam ci; z imienia
Jestem R;;a i kiedy za;piewam
Jestem R;;a nie do podrobienia
                prze;. Artur Mi;dzyrzecki

   
Я - голубоглазая Роза.
Я имени твоего не знаю.
Я - Роза и когда я пою
Я несравнЕнна.


Рецензии