Рожевi окуляри

Зняла наївності рожеві окуляри-
Твій подарунок, зроблений давно.
Весь світ тепер глухий і тьмяний
І юності моєї наче не було.

Була активним співучасником життя.
Тепер спостерігач - байдужий і цинічний.
Дивлюсь, як мимо пропливає в небуття
Сезонів та рокІв коловорот циклічний.

Струсити би з своїх плечей
Важкий тягар аппатії та суму.
Вловити знову енергетику речей-
Отих, що  вже і думати забула.

Але, на жаль, заховано в футлярі,
Надійно, назавжди закрито на замки
Даровані тобою рожеві окуляри,
Колись давно розбиті на друзкИ.


Рецензии