Нащо...

Нащо, нащо мене питати
Чи люблю я тебе, чи ні.
О, легше серце розірвати
Ніж дати відповідь мені.
Чи я люблю тебе – не знаю.
Спитай вночі у срібних зір,
Весною слухай шелест гаю,
Вдивляйся в даль з зелених гір.
Спитай у чайки, що голосить,
Спитай у хмар, що сльози ллють.
Піди на спалені покоси,
Що в раз останній роси п’ють.
Спитай, бо мовить я безсила.
Я знаю, знаю тільки те,
Що підеш ти, а я любила.
І згасло сонце золоте.


Рецензии
о, яка гарна укра[нська мова!!!!!!!!! файний в[ршик!!!!!!!!

Светлайя   10.06.2011 22:57     Заявить о нарушении