На обрii лунання пiснi. Тiеi, що росте в тобi!

Він кинув гасло запальне.
Яскравим сяйвом лине в очі.
На шматування злої ночі
Він серце віддає своє.

Вогонь душі не зволікає
До дзвону слова «Хай живе!».
Знайомство з небом обере,
Яке Він навстіж відкриває.

Щоб доторкнутися веселки,
Ти не зважай на лиховісне.
На обрії лунання пісні.
Тієї, що росте в тобі!


Рецензии