Я вас кахау

(Верш А.С. Пушкіна)

Я вас кахаў: яшчэ каханьне, можа,
Ў душы маей пагасла не зусім;
Ды хай яно вас болей не трывожыць,
Я не хачу маркоціць вас нічым.

Я вас кахаў бязмоўна і самотна:
Пакорліва, нясьмела раўнаваў;
Я вас кахаў так шчыра, так пяшчотна,
Як дай вам Бог, каб іншы вас кахаў.

Сьнежань, 2007


Рецензии
Ух ты! Круто!
С теплом,

Марианна Эн   07.05.2009 21:51     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.