Вiдрада
Чому ж я іншим народився?
Мені в цім віці важко жити,
І я так легко загубився.
Тебе так щиро чом кохаю?
Адже кохання не втихає.
Ти не для мене, це я знаю,
А не кохати сил немає!
В житті лиш ти моя відрада,
Хоч не зі мною ти, а з ними.
Як бачу усміх твій — я радий,
Без тебе я б давно загинув.
Березень, 2006
Свидетельство о публикации №108100400122
Глеб Ходорковский 26.10.2008 09:54 Заявить о нарушении
Вячеслав Сирин 27.10.2008 02:05 Заявить о нарушении