Коли ти весь напружений

Твої руки торкаються мόго тіла
лише тόді коли ти весь напружений,
твої очі дивляться, вуха слухають,
вустами шепочеш, лише коли збуджений,
а ти хочеш зараз, бажаєш сьогодні,
не зважаєш обставини по-різному складені,
лише тіло вгамовує, коли спустошене,
а позабіч нічого, і поглядом скошеним,
руки хоч не болять, та болітимуть нерви,
це тобі обіцяю, не хочеш — не треба,
тільки не забувай, що тут відбувається.
я зважатиму настрій. так станеться.


Рецензии