Минулого слайди

Гортаю сторінки чарівної книги,
у ній зустрічаю життя свого стіни,
знаходжу душі заплямовані вікна,
сторінка — де радість, сторінка — де прикро,
аж ось натрапляю на вечір казковий:
там все як потрібно, так як і хотіла;
минулого слайди в цій книзі зустріла,
вони нагадали про різне, про пісню,
котра супроводжує всюди мене;
усе профільтрує, докупи збере,
погане відкине, хороше залишить,
чарівная книга мене ще потішить,
сторінок все більше і зміст цікавіший;
як схочеш — заскочиш, я дам почитати,
ти ж знаєш, мені вже нема шо втрачати,
ти менше вагайся, давай зоставайся,
можливо я навіть тебе збережу,,


Рецензии