На крилах

А він не спить,
       він знов летить,
у темінь мрій, у вирій днів,
він не спиняється,
        він знов шукає мить.
Навколо нього коло стін,
   навколо він лише один,
він там горить у полум'ї молитв.
І на долонях довгий вік,
         а він спішить, він все летить,
бо час наздоганяє звідусіль.
Змогти він має, що не зміг,
      зробити все, чого не встиг,
і тихий спокій залишає назавжди.
На крилах долі він тремтить,
  пускає сльози з теплих вій,
        хоч знає, що найкращий від усіх.
Найкращий на Землі.


Рецензии