Серце

Серце встигає робити підйоми,
Вище, здається, нічого нема,
Дивні думки все літають навколо,
Чи вистачить сили на довгі літа,
Легені вбирають у себе повітря,
Вбирають добро і краплиночку зла,
Крізь фільтр пролітають молекули кисню,
До шлунку стікає якась рідина,
Міцнішають нерви й міцнішають м’язи,
На плечах, на стегнах та де їх нема,
Качається серце, періоди, фази,
Хрустить і болить зовсім трохи спина,
У воду б нирнути, поплисти, спочити,
Урвати до лісу та часу дарма,
Вловити хвилину, у сні посидіти,
Злітати де-небудь, де тепла пора,
Згорають всі протягом літа калорії,
Шукаю постійно я взимку тепла,
Злітається листя осінньої осені,
Романтики все потребує весна,
Як змінює світло на дні і на ночі
Картини, де зірки і де їх нема,
Так змінюють настрій вибагливі очі,
Так люблять мої і чиїсь ще вуста,
Боюся спитати, не можу збагнути,
Того невідомого моїм думкам,
Можливо я спробую ліпше відчути,
Залишити спогади старшим рокам.


Рецензии