Соняшники

Там, де сонце за обрій сідає,
В золотих та безкраїх степах,
Дивні соняшники розквітають,
Розпускаються у промінцях.

Знов пташки заспівали веселі
А метелик летить по квітках,
А в безхмарному синьому небі
У лазурі купається шпак.

Галасує цей день і співає,
Сонце степ промінцем золотить,
І у полі воно розквітає –
Там, де соняшник – жовті квітки.

Сонце тихо за обрій сідає,
І фарбує земля небеса,
Вечір місячний знов наступає,
Рясно трави вкриває роса.


Рецензии