fata

it's when you
look back
and
see water

look forward
see water

start moving
legs faster
assuming
it's
going down
you feel .
nose up

only when
ankles start
tickling
all in
drops
realise
i
i
am
walking
on
water
no words
you
utter
sea
flowing
into
the
ocean
can
cause
a
fata
morgana
.
watch me
moving
up
and
down
up
and
down
.
water


Рецензии