Поднимите мне веки...

 Якщо не спиш,- розплющ вже очі,
 Збагни хто вкрав твої роки.
 Хто в крові плаває,як в річці
 Хто рве на м'ясо козаків.
 Куди ви серце заховали,
 Де загубили розум,вщент ?
 Велику силу Роду дали
 Потворам хижим на обід.
 Як можна,для Добра,-вбивати,
 Радіти горю матерів,
 Жорстокість в серці відновляти?
 Волати голосно:-"Убий!"
 Колись були  ми всі-міряни,-
 Жили у мирі на Землі .
 Загарбили нас чужеземці ,
 Мітгард  зпаскудили вони .

 Їх "римське право" править миром,-
 "Роз'єднуй і повелівай".
 І крихтой хліба та розвагой -
 Заплатить "щедро" вам ця твар.
 Історія,яка не наша,
 Релігія,що не про нас,
 Кордони в душах породили
 Бісовську Лють,що вгризлась в нас.
 Розплющи очі в час останній,
 Збагни,Людино,ти-не раб.
 Неможна,хоч і задля Чорта,
 Живу Істоту убивать!       

 


Рецензии