Коли вже прийде розум до людей

Коли вже прийде розум до людей,
Щоб не думали лише про наживу.
Адже прийде тій наживі край
І не заберете все те у могилу.

Бо всьому є своя межа.
Яка дає всім зрозуміти,
Що жадібність може згубити.
Тож досить вже безчинства ці чинити.

І жити так , щоб потім не було
За чим вам жалкувати.
Згадайте про наказ  батьків,
Що не потрібно лише  про себе дбати.

22.05.2024


Рецензии