НЕ ПЛАЧ!

 

…Не з криці ми. І надто рано йдем у темноту.
В скорботі й гніві все твердим - «Чому?»
Все дуже просто. Притомилась навіть сталь
і гине мозок твій? Працюй, пиши й не плач! 

     P. S. Іноді треба бути ідіотом, - смішним і сліпим придурком. Це не тільки цікаво – просто корисно!

- «ФІЛОСОФСЬКИЙ ПАРОМ»
(старі блокноти з шухляди трюма) , 1994-2024 р.р.


Рецензии